ویروس فوق حاد آنفلوانزای پرندگان H5N1 در شیر خام کاهش یافتبر اساس آزمایشی که نتایج آن به تازگی در مجله پزشکی New England منتشر شده است، مشخص شد که سطح ویروس آنفلوانزای پرندگان H5N1 در شیر خام، با عملیات حرارتی به سرعت کاهش می یابد. - بر اساس آزمایشی که نتایج آن به تازگی در مجله پزشکی New England منتشر شده است، مشخص شد که سطح ویروس آنفلوانزای پرندگان H5N1 در شیر خام، با عملیات حرارتی به سرعت کاهش می یابد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا و به نقل از ساینس دیلی، براساس نتایج یک پژوهش آزمایشگاهی، سطح ویروس آنفلوانزای H5N1 در شیر خام با عملیات حرارتی در تحقیقات آزمایشگاهی به سرعت کاهش یافت. با این حال، مقادیر اندک و قابل تشخیص ویروس در نمونه های شیر خام با سطح بالای ویروس در دمای 72 درجه سانتی گراد (161. 6 درجه فارنهایت) به مدت 15 ثانیه باقی می ماند-- این روش یکی از روش های پاستوریزه کردن استاندارد در صنایع لبنی است. پژوهشگران این مطالعه تاکید می کنند که یافته های آنها منعکس کننده شرایط آزمایشی در یک محیط آزمایشگاهی است و با فرآیندهای پاستوریزه صنعتی در مقیاس بزرگ برای شیر خام یکسان نیست. در اواخر مارس 2024، مقامات ایالات متحده شیوع ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به نام HPAI H5N1 را در میان گله های گاو در تگزاس گزارش کردند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |